Mobile Shop

posted in: Për Kompaninë | 0

Të nderuar klientë,

Sot, kemi dyqanin e furnizuar mirë me shumicë dhe pakicë si dhe kemi dyqane lëvizëse “mobileshop” që furnizojnë me shumicë të gjitha autopjesët në mbarë Kosovën.

 Ejani, na vizitoni dhe porosia arriin në dyqanin tuaj.

Nese MOBILESHOPI ynë nuk ju ka vizituar në dyqanin tuaj me pakicë apo servise atëhere telefononi në numrat e mëposhtëm dhe brenda 72 ore do vijmë tek ju:

044 181 113

049-181-113

038 534 081

apo email.autodekorbulI@gmail.com

Falemnderit,

Stafi i Buli-t