Për ne

posted in: Për Kompaninë, Uncategorized | 0

Të nderuar vizitorë, ju pasionues të automobilëve, tek ne mund të gjeni artikuj të ndryshëm dekorues për automobilët tuaj, gjithçka ekskluzive dhe unike në vendin tonë, si dhe spektrin më të gjerë të artikujve në rajon. Tek ne mund të … Continued

Mobile Shop

posted in: Për Kompaninë | 0

Të nderuar klientë, Sot, kemi dyqanin e furnizuar mirë me shumicë dhe pakicë si dhe kemi dyqane lëvizëse “mobileshop” që furnizojnë me shumicë të gjitha autopjesët në mbarë Kosovën.  Ejani, na vizitoni dhe porosia arriin në dyqanin tuaj. Nese MOBILESHOPI … Continued