Ejani na Vizitoni!

Fushë Kosovë

Na Telefononi në këta numra kontakti!

Mob: +383 44 181 113

+383 49 181 113

Përmes kësaj rubrike, ju mund të na kontaktoni përmes postës elektronike, telefonave mobil apo edhe të kuptoni lokacionin tonë dhe të vini të na vizitoni përsonalisht.

Gjithashtu në dispozicion e keni formën përmes të cilës ju mund të komunikoni me neve duke e plotesuar atë dhe ne fund klikoni butonin Send Email!